Smidts Forandringsterapi

Kom af med din

Angst for at ride

Efter fald på hesten

Bange for at ride efter et fald?

Er din fritidsinteresse heste, og er du pludselig blevet bange for at ride, efter et fald eller styrt med hest, så er der hjælp at hente.

Du har fået et traume efter faldet, som har sat sig som angst, en følelse som dukker op igen og igen. Her skal vi ind og traumeforløse, så du kan blive glad og tryg ved at ride igen.

Vil du have hjælp til at komme op på hesten igen, så kontakt mig herunder, og lad os få en uforpligtende samtale om din angst.

Vil du kunne nyde dit liv fuldt ud igen?

Skal jeg hjælpe dig af med din frygt for at ride?

Er du parat til at give slip på din angst, så du kan nyde livet med heste, fuldt ud?
Så kontakt mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan lave din forandring

Forandringsterapi mod angst

Hvordan foregår en session?

Når vi arbejder med en angst, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

Forandringsterapi mod angst

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

Case med pollenallergi

Thea sagde farvel til sin pollenallergi

Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Lea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

Lea var ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften.

Efter kun 2 besøg hos mig, var Lea fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe. Hun har fået energien og humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad.

Hvis du er træt af at blive hæmmet af din allergi, er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale om din allergi

Link til Smidt Forandringsterapis Facebookside
Marianne Smidt

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig