Smidts Forandringsterapi

Kom af med din

Eksamensangst

Bliver du meget nervøs?

Kom af med din angst for eksamen!

Hvorfor har du eksamensangst? – Kan du gøre noget ved det? – JA!
Det handler med stor sandsynlighed om en oplevelse tidligere i dit liv. En oplevelse som på en eller anden måde har været ubehagelig for dig. Og det husker din krop meget tydeligt, og viser dig iform af nervøsitet, sved, rysten, klappen som går ned, eller du bryder ud i gråd, og ikke kan overskue situationen.

Den tidligere oplevelse, behøver ikke at have være dramatisk, men du kan have oplevet eller opfattet det som ubehageligt.
Følelsen ligger i din underbevidsthed, som er kroppens hukommelse, og hver gang du møder noget som ligner den tidligere oplevelse, så er det at du reagerer.
Vi skal ind og fjerne den fejlfortolkede følelse, for at fjerne angsten. Og som med alle andre problematikker, skal vi ind og finde den tidligste oplevelse du eller din krop kan finde som minder om den situation, som du står i, når du skal til eksamen.

Er du klar til at slippe din eksamensangst? Kontakt mig i dag, på knappen, og lad os få en uforpligtende samtale om Din angst. 

Vil du kunne nyde dit liv fuldt ud?

Skal jeg hjælpe dig af med din eksamensangst?

Er du parat til at give slip på din eksamenangst, så du kan nyde studielivet fuldt ud?
Så kontakt mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan lave din forandring

Forandringsterapi mod angst

Hvordan foregår en session?

Når vi arbejder med en angst, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

Forandringsterapi mod angst

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

Case med pollenallergi

Thea sagde farvel til sin pollenallergi

Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Lea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

Lea var ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften.

Efter kun 2 besøg hos mig, var Lea fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe. Hun har fået energien og humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad.

Hvis du er træt af at blive hæmmet af din allergi, er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale om din allergi

Link til Smidt Forandringsterapis Facebookside
Marianne Smidt

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig