Smidts Forandringsterapi

Behandling af Pollenallergi

Behandling af pollenallergi

Træt af din pollenallergi?

Allergi kan behandles med Hypnose og NLP terapi

Er du træt af din pollenallergi eller pelsdyrallergi, så er NLP terapi og Hypnoterapi en alternativ mulighed til at slippe af med den.

Pollen allergi er ofte et symptom, som er forårsaget af en hændelse i dit liv. Ved hjælp af min terapiform, kan du med stor sandsynlighed slippe af med din allergi

Kontakt mig for at høre nærmere. 

Se videoen og læs om tidligere klienters oplevelser.

Min datter, Caroline, har altid været allergisk overfor specielt pollen, græs, birk og nødder. Hun blev kørt igennem et vaccinations-program, som strakte sig over ca. 3 år. Det blev bedre med Carolines allergi, men det forsvandt desværre ikke. Så vi kontaktede Marianne, som var klar til at " kigge" lidt på Caroline. Og efter 2 behandlinger a' ca. 1.5 time var det ikke nødvendigt at komme der mere.!! Caroline var kureret, og vi har ikke set symptomer siden.👍 Det er nu ca. et år siden. Så jeg kan på det varmeste anbefale alle andre, at tage en tur forbi Marianne, hvis du har lignende problemer. Super sød og kompetent behandling.
Mvh.Søren Skriver
28-03-2023

Vil du kunne nyde sommeren fuldt ud?

Skal jeg hjælpe dig af med din pollenallergi?

Er du parat til at give slip på din pollenallergi, så du kan nyde sommeren uden at tænke på pollen og allergipiller?
Så kontakt mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan lave din forandring

Behandling af pollenallergi

Hvordan foregår en session?

Når vi arbejder med en allergi, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

Behandling af pollenallergi

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig