Smidts Forandrings terapi

Højdeskræk

Befri Dig Fra Højdeskræk Gennem Hypnoterapi

Gør Op Med Begrænsningen og Tag Kontrollen Tilbage

Kom af med din frygt

Gør Op Med Begrænsningen og Tag Kontrollen Tilbage
Befri Dig Fra Højdeskræk Gennem Hypnoterapi

Træt af at blive begrænset af højdeskræk? Det er tid til at sige farvel til frygten.

Højdeskræk hører til blandt de mest udbredte fobier. Men hvorfor lider du af højdeskræk? Bag denne frygt ligger ofte en historie, der enten er blevet overleveret fra en forælder eller en bekendt. Måske har nogen i din fortid delt deres egne oplevelser med dig – de turde ikke krydse en bro eller klatre i træer på grund af frygt for at falde ned. Selvfølgelig kan du også selv have oplevet noget, der har efterladt dig utryg ved højder.

Men her er det gode: Du behøver ikke at lade højdeskræk styre dig. Inden for rammerne af NLP og Hypnoterapi går vi til kilden til din frygt. Ved at arbejde med din underbevidsthed finder vi den første oplevelse, der har forbindelse til din højdeskræk.

 • Find Rødderne til Frygten:**
  Vores tilgang graver dybt for at finde de underliggende rødder til din højdeskræk og adressere dem.
 • Om programmering af Sindet:**
  Gennem terapien omskoler vi dit sind til at reagere mere positivt på højder. Du vil finde tryghed, hvor frygt engang herskede.
 • Genopdag Friheden:**
  Vi hjælper dig med at genopdage følelsen af frihed ved at bryde de mentale bånd, der har begrænset dig.
 • Skift Perspektiv:**
  Gennem NLP-teknikker udfordrer vi de negative tanker, der er forbundet med højdeskræk og ændrer din mentale indstilling.
 • Kontrol over Dine Reaktioner:**
  Hypnoterapi giver dig redskaber til at kontrollere dine reaktioner i højde-situationer.
 
Er du klar til at slippe din højdeskræk?

Lad os hjælpe dig med at vende frygt til frihed.

Ring til mig på +45 4026 4020 eller brug kontaktformularen nedenfor, så vi kan starte din rejse mod at overvinde frygten og erobre højderne med selvtillid.

Kontakt mig idag

Send mig en besked

   Forandringsterapi mod frygt

   Hvordan foregår en session?

   Når vi arbejder med en frygt, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
   Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
   Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
   I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

   Forandringsterapi mod frygt

   Hvad kan jeg forvente efter?

   Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
   Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
   Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

   Case med pollenallergi

   Thea sagde farvel til sin pollenallergi

   Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Lea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

   Lea var ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften.

   Efter kun 2 besøg hos mig, var Lea fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe. Hun har fået energien og humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad.

   Hvis du er træt af at blive hæmmet af din allergi, er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale om din allergi

   Link til Smidt Forandringsterapis Facebookside
   Marianne Smidt

   Lad os finde en tid

   Om du har brug for forandringsterapi NLP-samtaleterapi, eller massage,
   er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
   hvor vi kan finde frem til det rette for dig