Smidts Forandrings terapi

Frihed fra Pollenallergi Klar til at sige farvel til pollenallergien?

Frihed fra Pollenallergi

Træt af din pollenallergi?

Frihed fra Pollenallergi med hypnoterapi –
Hos Smidtsforandringsterapi

Opnå frihed fra pollenallergi med Hypnose og NLP Terapi
Er du udmattet af at kæmpe med pollenallergi eller allergi over for pelsdyr?
Med NLP terapi og Hypnoterapi åbner døren til en alternativ vej til at slippe af med den byrde.

Pollenallergi er ofte et signal fra din krop, der reagerer på tidligere oplevelser.
Gennem min terapiform er det meget sandsynligt, at du kan frigøre dig fra allergiens greb.

Gå ikke glip af chancen for at opnå frihed fra pollenallergi.

Lad os tale mere om det.
Frihed fra Pollenallergi med hypnoterapi – Hos Smidtsforandringsterapi

Udforsk vores video og opdag, hvordan tidligere klienter har opnået frihed fra pollenallergi med hypnoseterapi.

Kontakt mig idag

Send mig en besked

   Min datter, Caroline, har altid været allergisk overfor specielt pollen, græs, birk og nødder. Hun blev kørt igennem et vaccinations-program, som strakte sig over ca. 3 år. Det blev bedre med Carolines allergi, men det forsvandt desværre ikke. Så vi kontaktede Marianne, som var klar til at " kigge" lidt på Caroline. Og efter 2 behandlinger a' ca. 1.5 time var det ikke nødvendigt at komme der mere.!! Caroline var kureret, og vi har ikke set symptomer siden.👍 Det er nu ca. et år siden. Så jeg kan på det varmeste anbefale alle andre, at tage en tur forbi Marianne, hvis du har lignende problemer. Super sød og kompetent behandling.
   Mvh.Søren Skriver
   28-03-2023

   Behandling af pollenallergi

   Hvordan foregår en session?

   Når vi arbejder med en allergi, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
   Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
   Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
   I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

   Behandling af pollenallergi

   Hvad kan jeg forvente efter?

   Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
   Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
   Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

   Lad os finde en tid

   Uanset om du søger Hypnoterapi, NLP-coaching eller massage, inviterer jeg dig til en indledende samtale.  Vi kan udforske dine behov og ønsker, og sammen finde den rette løsning for dig.

   Kontakt mig i dag, så vi kan starte dialogen om din rejse mod forandring.”