Smidts Forandringsterapi

Ønsker du at udvikle dig selv?

NLP-terapi

Har du brug for hjælp til en forandring?

Hvad er NLP-terapi?

Ja, hvad er det egentlig jeg kan forandre eller hjælpe dig med at forandre… Det er ikke håret, – men måske er det en gammel vane.

Er du bevidst om dine vaner og mønstre? – og hvad er vaner og mønstre egentlig?
Dine vaner og tankemønstre, er din adfærd, men hvad betyder de for dit liv og hverdag? Er de gode for dig, gør de noget godt for dig, eller gør de noget skidt for dig? Udvikler de dig, eller begrænser de dig?

F.eks. Hvis du tænker at du er træt af dit job, tænker du så: “Ja, jeg søger et nyt job – jeg kan sagtens lære nye opgaver og nye udfordringer er spændende!”
Eller tænker du: “Nyt job, nejjjj… det kan jeg nok ikke klare, jeg må nok hellere blive hvor jeg er, her kender jeg rutinerne og opgaverne.”

Har du nej-hatten på, så er det højst sandsynligt dine gamle mønstre som holder dig tilbage, af en eller anden årsag.

Men det kan vi lave om på.
Med NLP og Hypnoterapi, kan du få Ja-hatten på, og få meget mere positivt ud af livet.

En samtale om dine følelser

NLP- Samtaleterapi

NLP står for Neuro Lingvistisk Programming, og er en samtale teknik med hvilken man kan ændre tankegange, og lærer at se verden på en anderledes måde.

NLP som samtale værktøj får dig til at se dine problematikker med andre briller, og her igennem kan du få øjnene op for, at der kan være andre forklaringer, muligheder eller grunde til, hvorfor du oplever tingene som du gør. Når du først er blevet opmærksom på dette, kan du meget bedre se løsninger og muligheder, i stedet for begrænsninger.

For hvad går vores liv ud på ? Er det at overleve, eller at leve vores liv?
– Vi har altid et valg

En afslappende snak med din underbevidsthed

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en meget blid og effektiv form for terapi, hvor man arbejder med underbevidstheden. I underbevidstheden ligger alle vores oplevelser gemt som følelser.
I en afslappet tilstand, som hypnose eller trance er, har vi nemmere adgang til vores underbevidsthed, og har herigennem mulighed for at ændre på følelsen, som ligger bag problematikken af de oplevelser begrænser os.

Det er ofte oplevelser vi ikke kan huske i bevidstheden, som ligger og begrænser os.

Der er mange fordele ved Hypnoterapi. Blandt andet kan denne terapiform anvendes til rigtig mange problematikker, da vores tanker og følelser styrer hinanden.
I hypnoterapien arbejder vi som sagt, med underbevidstheden, som er her vores adfærd, og gamle mønstre kommer fra og påvirker os mange områder.

I sessioner med Hypnoterapi, bruger jeg altid NLP samtalen først, da det er her vi finder roden til udfordringerne, og igennem hypnosen, manifesterer vi forandringen til ny og positiv tankegang og adfærd.

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig

Forandringsterapi for dig

Hvordan foregår en session?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia

voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem

ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit

qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Forandringsterapi for dig

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en process i gang.

Meningen med NLP terapi er at sætte refleksion og tanker i gang, og se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid.

Du vil måske opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.

Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.