Smidts Forandrings terapi

Overvind Frygten Efter Et Hestefald

Genfind Trygheden i Ridning

Overvind Frygten Efter Et Hestefald

Genfind Trygheden i Ridning

“Genfind Trygheden i Sadlen – Fra en Erfaren Rytters Perspektiv”

Som en erfaren rytter, der har været i sadlen siden jeg var teenager år, og nu en dedikeret terapeut, forstår jeg dybt de udfordringer, som ryttere står overfor, når et fald fra hesten har efterladt dem med frygt og angst. Med over 40 års erfaring i hesteverdenen, ved jeg, hvordan et enkelt uheld kan ændre ens forhold til ridning.
Men jeg ved også, at der er håb og veje til at genfinde trygheden.

Tryghed efter Traume:

I min hypnoterapi-praksis fokuserer jeg på at behandle det dybe traume, der skaber angst og frygt efter et fald. Jeg arbejder sammen med mine klienter for at opløse de mentale barrierer, der forhindrer dem i at føle sig trygge på hesteryg igen.

Styrk Dit Selvværd som Rytter:

Gennem terapien hjælper jeg mine klienter med at styrke deres selvværd og tro på deres evner som ryttere. Jeg stræber efter at hjælpe dem med at genfinde deres indre styrke og ro i sadlen.

Frigør fra Gentagne Følelser:

I mine sessioner arbejder jeg på at frigøre klienterne fra de gentagne, negative følelser, som er knyttet til deres ridetraumer. Målet er at omprogrammere deres tanker til at reagere positivt på ridning.

Genopret Kontakt med Din Passion:

Jeg bruger hypnoterapi til at hjælpe mine klienter med at genetablere forbindelsen til deres passion for ridning. Det ultimative mål er at de kan nyde ridning uden frygt.

Livet på Hesteryggen:

Mit overordnede mål er at bringe glæden og friheden ved ridning tilbage til mine klienters liv. Jeg arbejder dedikeret for at styrke dem, så de kan vende tilbage til hesteryggen med fornyet selvtillid og glæde.

Er du klar til at overvinde din rideangst og genfinde glæden ved ridning?

Kontakt mig, og lad os starte din rejse mod en frygtfri oplevelse i sadlen. Med min omfattende erfaring som rytter og terapeut, kan vi sammen overvinde din frygt og genoplive din passion for ridning.

Vil du kunne nyde dit liv fuldt ud igen?

Skal jeg hjælpe dig af med din frygt for at ride?

Er du parat til at give slip på din angst, så du kan nyde livet med heste, fuldt ud?
Så kontakt mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en indledende samtale, så vi sammen kan lave din forandring

Kontakt mig idag

Send mig en besked

   Forandringsterapi mod angst

   Hvordan foregår en session?

   Når vi arbejder med en angst, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
   Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
   Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
   I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

   Forandringsterapi mod angst

   Hvad kan jeg forvente efter?

   Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
   Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
   Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

   Case med pollenallergi

   Thea sagde farvel til sin pollenallergi

   Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Lea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

   Lea var ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften.

   Efter kun 2 besøg hos mig, var Lea fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe. Hun har fået energien og humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad.

   Hvis du er træt af at blive hæmmet af din allergi, er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale om din allergi

   Link til Smidt Forandringsterapis Facebookside
   Marianne Smidt

   Lad os finde en tid

   Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
   er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
   hvor vi kan finde frem til det rette for dig