Smidts Forandrings terapi

"Opnå positive forandringer gennem Hypnoterapi - Styrk dit sind"

Hypnoterapi

"Opnå positive forandringer gennem Hypnoterapi - Styrk dit sind"

Hvad er Hypnoterapi?

Opnå Positive Forandringer gennem Hypnoterapi – Styrk Dit Sind”

Jeg vil gerne hjælpe dig med at opnå positive forandringer gennem hypnoterapi og styrke dit sind. Jeg forstår, hvordan negativ selvopfattelse og mangel på selvværd kan påvirke alle aspekter af dit liv. Som en Master hypnoterapeut er jeg her for at guide dig på din rejse mod personlig udvikling.

Boost Dit Selvværd:

Lad os sammen udforske din selvopfattelse og identificere de forhindringer, der kan holde dig tilbage. Jeg arbejder målrettet på at opbygge et solidt fundament af selvværd, der vil styrke dig i alle livets områder.

Udvikl Selvtillid:

Gennem hypnoterapi guider jeg dig til at udvikle selvtillid og troen på dine egne evner. Opdag din indre styrke og bliv klar til at møde livets udfordringer med en følelse af selvsikkerhed.

Dyb Afslapning og Transformation:

Min hypnoterapi skaber en tilstand af dyb afslapning, hvor vi arbejder på at omprogrammere dit underbevidste sind med henblik på varige, positive forandringer.

Jeg tror på, at du besidder potentialet til at opnå dyb personlig udvikling og styrke dit sind. Tag det første skridt mod et liv med øget selvtillid og et positivt selvbillede ved at kontakte mig i dag. 

En afslappende snak med din underbevidsthed

#Hypnoterapi

Hypnoterapi er en meget blid og effektiv form for terapi, hvor man arbejder med underbevidstheden. I underbevidstheden ligger alle vores oplevelser gemt som følelser.
I en afslappet tilstand, som hypnose eller trance er, har du nemmere adgang til din underbevidsthed, og har herigennem mulighed for at ændre på følelsen, som ligger bag problematikken af de oplevelser som begrænser dig.

Det er ofte oplevelser vi ikke kan huske i bevidstheden, som ligger og begrænser dig.

Der er mange fordele ved hypnoterapi. Blandt andet kan denne terapiform anvendes til rigtig mange problematikker, da vores tanker og følelser styrer hinanden.
I hypnoterapien arbejder vi som sagt med underbevidstheden, som er her, vores adfærd og gamle mønstre kommer fra og påvirker os mange områder.

I sessioner med hypnoterapi, bruger jeg altid NLP samtalen først, da det er her vi finder roden til udfordringerne, og igennem hypnosen, manifesterer vi forandringen til ny og positiv tankegang og adfærd.

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig

Hyponterapi for dig

Hvordan foregår en session?

Når vi arbejder med hypnoterapi, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

Hypnoterapi for dig

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en process i gang.

Meningen med NLP terapi er at sætte refleksion og tanker i gang, og se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid.

Du vil måske opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

Hvor mange sessioner skal der så til? Jeg siger altid 1 til 5 sessioner, da det er meget individuelt fra person til person.
Det afhænger af hvilken udfordring du kommer med, og hvor længe du har haft den, samt om du er klar til at arbejde med den. Måske dukker der noget andet op undervejs, som skal bearbejdes først, før den oprindelige udfordring skal ændres. Det er derfor aldrig til at sige på forhånd.