Smidts Forandringsterapi

Anbefalinger

Det siger mine klienter

Her er et lille indblik i, hvad mine klienter siger, efter at de har været i terapi hos mig!

Min datter, Caroline, har altid været allergisk overfor specielt pollen, græs, birk og nødder. Hun blev kørt igennem et vaccinations-program, som strakte sig over ca. 3 år. Det blev bedre med Carolines allergi, men det forsvandt desværre ikke. Så vi kontaktede Marianne, som var klar til at " kigge" lidt på Caroline. Og efter 2 behandlinger a' ca. 1.5 time var det ikke nødvendigt at komme der mere.!! Caroline var kureret, og vi har ikke set symptomer siden.👍 Det er nu ca. et år siden. Så jeg kan på det varmeste anbefale alle andre, at tage en tur forbi Marianne, hvis du har lignende problemer. Super sød og kompetent behandling.
Mvh.Søren Skriver
28-03-2023
"Jeg må sige, at Marianne virkelig har hjulpet mig af med min Ride ANGST.
Mariannes terapi har givet mig værktøjer til at kunne ride igen, og jeg er sluppet af med angsten. I dag, starter jeg stævner og rider i skoven, på min helt fantastiske hest."

"Jeg kom til Marianne med et 5 år gammel problem - min hævede og meget meget ømme akillessene.
Jeg vågede ofte om natten med smerter og kunne konstant mærke min skade. Efter en god snak og massage på benet, Marianne foreslog mig at få et akupunktur nål i øret. Jeg kan kun sige - det er det bedste råd jeg nogensinde har fået. Tusind tak for rådet og nålen. Det har forandret min hverdag 100%. Jeg er nu helt smertefri og kan bevæge mig uden smerter. De største anbefalinger fra mig 5 ud af 5. Og et kæmpe tak🙏🙏🙏"

"Min dreng på 11 år har lidt af græsallergi siden han var 5. Med én behandling kan han undvære sin medicin(næsespray og øjndråber) helt. Stor tak til en oprigtig, tillidsvækkende og helt igennem dygtig behandler. Det er sjældent man møder en så gennemgribende ærlighed hos en behandler som man gør hos Marianne Smidt."

Jeg elsker at rejse, men har hadet at flyve! Med Mariannes hjælp kan jeg nu nyde hele rejse, også flyveturen frem og tilbage 🙏🏻😍 Hendes arbejde med underbevidstheden har stor effekt hos mig. Tak!
Mit navn er Louise og jeg er 16 år gammel. Jeg har haft pelsdyrsallergi siden jeg var 2-3 år. Jeg var skeptisk i starten omkring Smidts forandringsterapi, men det var der ingen grund til. Jeg har lært en hel del om mit sind og min underbevidsthed, og den læring var med til at fjerne min allergi. Det tog endda ikke specielt lang tid. Jeg kom til vores første session og kort tid efter var allergien forsvundet. Jeg fandt også ud af hvordan min allergi var opstået og jeg lærte bare en hel del om mig selv. Udover resultater og kort proces, er Marianne smidt en sød sjæl. Hun har altid et smil på læben og hun gjorde dette til en rigtig god oplevelse. Jeg var glad for at få lov til at være hendes prøvekanin.
"Marianne er helt fantastisk dygtig til det hun laver! - Jeg har fået hjælp til flere forskellige forandringer (følelser, selvbillede, dårlige vaner) som jeg ikke selv havde kunne opnå på samme måde, uden Mariannes kompetente hjælp.
Hun er enormt rar, rolig, empatisk og smilende - og så har hendes forandringsterapi ført til super gode resultater for mig. En kæmpe anbefaling herfra, til dig der vil lave en forandring i dig selv!"
Jeg kom til Marianne for at blive fri for min katte allergi. Jeg havde længe været ked af ikke at kunne besøge folk spontant, og altid skulle sørge for at have min allergimedicin på mig. Marianne hjalp mig med at finde ind til hvornår og hvorfor det var startet, og sammen fik vi arbejdet med det, så min allergi nu er væk 🌺 Marianne er en sød og omsorgsfuld person, hun er nærværende og tillidsvækkende. Jeg kan klart anbefale hende ❤️
Jeg kan varmt anbefale Marianne. Hun er rolig, lyttende og tager sig god tid, så man føler sig virkelig i gode og trygge hænder

"Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, hun hjalp vores, den gang, 14 årlige datter med hendes angst. Kan kun sige: af hjerter tak❤️. Hun er i dag en pige der lever og nyder livet🌺🌸"

"Så længe jeg kan huske, har jeg hver evig eneste sommer været hårdt ramt af allergi. Jeg besøgte Marianne i sommeren, hvor min allergi var værst. Det viste sig at være en god beslutning!
Siden besøget har jeg ikke brugt nogen form for allergimedicin. Mine øjne er ikke længere røde og kløende, og jeg har fået mere overskud. Tak for hjælpen 😊.

Hej Marianne, tak for den gode oplevelse sidst. Jeg er enormt imponeret over den effekt hypnosen har haft! Jeg har simpelthen intet kunne mærke til min allergi. Jeg har ikke rørt hverken næsespray, øjendråber eller piller. Det har simpelthen været så rart at kunne tage på arbejde uden at skulle tænke på at have det hele med! Jeg har endnu ikke været ude og løbe, men jeg glæder mig til min første løbetur som umiddelbart allergi fri!

Besøg min Facebook !

Er du klar til at give slip?

Er det tid til forandring for dig?

Så ring til mig på +45 4026 4020, eller på en af knapperne herunder.
Vi kan tag en uforpligtende snak om det du gerne vil ændre på i dit liv.