Smidts Forandrings terapi

Marianne Smidt

Lidt viden om mig

Mit navn er

Marianne Smidt

Jeg er født i 1969, min jobkarriere startede på et kontor, selvom det gav mig inspiration og glæde at hjælpe mine kunder med deres udfordringer, følte jeg alligevel ikke, at jeg havne på den rette hylde.

I 2004 tog mit karriereliv en helt ny drejning.

Jeg valgte at tage en uddannelse som fysiurgisk massør. Og så blev kontorlivet skiftet ud med et job som selvstændig fysiurgisk massør.

Jeg startede firmaet erhvervsmassage.dk,

Det har jeg aldrig fortrudt. Faktisk har jeg glædet mig til at gå på arbejde hver dag lige siden.

Et job hvor jeg hver dag møder de skønneste mennesker, som jeg har mulighed for at give mere livskvalitet både fysisk og psykisk.

Det giver mig en kæmpe glæde, Og det er herigennem jeg har fået interessen for psykologien, sindet og kroppen, og derfor har jeg taget uddannelse som Master Hypnoterapeut og Master NLP Practitioner.

Hypnoterapi og NLP terapi, er en mild og nemmere vej til at lave positiv forandring i livet, og værdien ved at kunne være med til at forandre mine medmenneskers liv til det bedre, er den største glæde for mig. 

Marianne Smidt

Kurser og uddannelse

Mine uddannelser inden for Hypnoterapi og NLP. 
Jeg videreuddanner mig stadig løbende indenfor terapi og NLP.

Indenfor massageområdet har jeg efter min grunduddannelse, deltaget i flere efter- og videreuddannelser.

Lad os finde en tid

Uanset om du søger forandringsterapi, NLP-coaching eller massage, inviterer jeg dig til en indledende samtale.

Vi kan udforske dine behov og ønsker, og sammen finde den rette løsning for dig. Kontakt mig i dag, så vi kan starte dialogen om din rejse mod forandring.”