Smidts Forandrings terapi

Bliv en bedre version af dig selv

Bedre selvværd

Er du træt af at dunke dig selv i hovedet?

Få et bedre selvværd

Et dårligt selvværd, påvirker rigtig mange ting i hverdagen.
Har du dårligt selvværd, kan det påvirke dit parforhold, dit arbejde, den måde du omgås og kommunikerer med kollegaer og venner.

Selvtillid og Selvværd er ikke det samme. Selvtillid handler om dit ydre. Som påklædning, udseende. Selvtillid kan også handle om noget du er rigtig god til, f.eks sport eller dit arbejde. Men selvtilliden kan ikke stå alene.

Selvværd handler om dit indre. Hvad er du værd? Det handler om de tanker og følelser du har om dig selv. Føler du dig god nok, føler du dig noget værd, har du gode tanker om dig selv, taler du pænt om dig selv og til dig selv. Passer du godt på dig selv.

Når Selvværdet er dårligt, kan vi være tilbøjelige til at lade andre overtræde vores grænser, tillade andre at tale grimt til os, vi tillader måske andre at behandle os dårligt og uden respekt, vi lader os udnytte.

Når Selvværdet er dårligt, kan du kan være jaloux, have følelsen af at du ikke slår til, ikke føle dig god nok.
Du kan have svært ved at mærke dine egne grænser, i form af, at du lader din partner eller andre mennesker tale grimt til dig, eller behandle dig dårligt, fordi din egen tilstand ikke er stærk nok, til at sige fra.

Du kan have svært ved at gøre dine drømme til virkelighed, fordi du ikke tror på at du kan. Men alt det kan du lave om på, med lidt hjælp – for igen, så handler det om, at finde frem til lige præcis der hvor du ”tabte” dit selvværd.

NLP og Hypnoterapi er  utrolig gode værktøjer/terapiforme til at ”finde” dit selvværd igen.

Er du klar til at arbejde frem mod et bedre selvværd? Så ring til mig på +45 4026 4020 eller på knappen herunder

Bliv en bedre version af dig selv

Er du klar til at arbejde frem mod en bedre udgave af dig selv?

Er du parat til at blive en bedre version af dig sev, så du kan nyde livet fuldt ud?
Så kontakt mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan lave din forandring

Forandringsterapi til selvværdet

Hvordan foregår en session?

Når vi arbejder med en forandring, starter vi med at tale om din udfordring, og det du gerne vil ændre på.
Samtalen tager som regel ca. 45 min. herefter vurderer jeg, om hypnose vil være nyttig for dig, lige der, og ellers fortsætter vi med nogle NPL teknikker, som er meget effektive til forandring.
Vælger vi hypnose, så inviterer jeg dig over i min lænestol, hvor du sidder behageligt, og her taler jeg dig ind i en afslappet og indadvendt tilstand, hvor du har nemmere ved at komme i kontakt med din underbevidsthed.
I den afslappede tilstand, kan vi kommunikere sammen, og du vil kunne huske alt hvad der foregår. I underbevidstheden ligger alle de svar, vi skal bruge, for at komme i mål med din udfordring.

Lad os finde en tid

Om du har brug for forandringsterapi NLP-coaching, eller massage,
er du velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale,
hvor vi kan finde frem til det rette for dig

Forandringsterapi til selvværdet

Hvad kan jeg forvente efter?

Med forandringsterapi, arbejder vi med din underbevidsthed. Underbevidstheden kan skabe forandring nu og her, men den kan også arbejde videre over tid, når vi har sat en proces i gang.
Meningen med NLP terapi er, at sætte refleksion og tanker i gang, se tingene fra andre vinkler. Det sætter også underbevidstheden på arbejde, og derfor kan forandring ske over tid og man vil opdage forandringen når du pludselig står i en, før vanskelig eller udfordrende situation, og opdager at du har taklet den anderledes end du plejer.
Det er meget individuelt fra person til person, og hvilke problemstillinger man arbejder med, hvornår forandringen sker.

Case med pollenallergi

Lea sagde farvel til sin pollenallergi

Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Lea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

Lea var ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften.

Efter kun 2 besøg hos mig, var Lea fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe. Hun har fået energien og humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad.

Hvis du er træt af at blive hæmmet af din allergi, er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020, eller på knappen herunder, for en uforpligtende samtale om din allergi

Link til Smidt Forandringsterapis Facebookside
Marianne Smidt