Smidts Forandringsterapi

Hvad er hypnoterapi og hypnose egentlig?

“Hypnose vs. Scenehypnose: Hvad Er Forskellen?

Når mange hører ordet ‘hypnose,’ tænker de straks på scenehypnose, hvor mennesker på scenen opfører sig som høns eller gør mærkelige ting. Det er sjovt at se på, men det er vigtigt at forstå, at scenehypnose involverer særligt udvalgte personer med en høj hypnotisk kapacitet, der tillader dem at blive hypnotiseret på denne måde.

Men her er det store ‘MEN’:

Scenehypnose har intet at gøre med hypnoterapi, og det vil jeg gerne tydeliggøre for alle.

Hypnoterapi er en form for terapi, ligesom psykoterapi og andre samtaleterapiformer. Den store fordel ved hypnoterapi er, at den tilbyder en skånsom og effektiv tilgang til forandring, ofte hurtigere end traditionelle psykologiske sessioner.

I hypnoterapi begynder vi med en samtale, hvor vi kortlægger problemet. Derefter arbejder vi med, hvordan det ville være at være dig uden dette problem. Vi fokuserer på at engagere dine sanser, så du kan forestille dig, hvordan det er at være dig uden problemet. Dit sind kan ikke skelne mellem virkelighed og dine indre forestillinger, når alle sanser er involveret.

Forståelse af din bevidsthed og underbevidsthed:

Din bevidsthed udgør kun omkring 10% af din mentale proces (dine aktuelle tanker og handlinger), mens din underbevidsthed tegner sig for de resterende 90% (alt det, du har oplevet gennem livet, gemt som følelser, både gode og dårlige).

Der er altid en årsag til den adfærd, der skaber problemet, og din underbevidsthed kender altid årsagen. For at komme i kontakt med din underbevidsthed skal du være i en tilstand af indre refleksion og afslapning, hvor din hjerne er i en rolig tilstand. Her kan du lytte indad og finde svar. Dette kaldes en trancetilstand, eller simpelthen hypnose.

Din underbevidsthed: En skattekiste af ressourcer:

I din underbevidsthed gemmes også alle de ressourcer, du har brug for for at opnå den ønskede forandring. I hypnose er det din underbevidsthed, der guider forandringsprocessen, og du vil aldrig ændre noget, som du ikke er enig i. Med andre ord, du er lederen af din egen forandring, og jeg fungerer som et værktøj for at lette denne proces.

Jeg er her for at hjælpe dig med at forstå, at hypnoterapi er en kraftfuld terapiform, der kan hjælpe dig med at skabe den ønskede forandring i dit liv. Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en positiv forandring, så tøv ikke med at kontakte mig på +45 4026 4020 eller via kontaktformularen nederst på denne side.

Med venlig hilsen,

Marianne Smidt