Smidts Forandringsterapi

"Bjarne var tidligere konfliksky, men hans historie har ændret sig!"

“Bjarne har sagt farvel til konfliktskyheden – og det kan også blive din historie!

Jeg lærte Bjarne at kende i en af de virksomheder, hvor jeg arbejder som massør.

Efter at have delt information om min Forandringsterapi, besluttede Bjarne sig for at bestille en tid. Han var træt af at lade sin konfliktskyhed styre hans liv.

Efter blot én session med udelukkende NLP terapi hos mig, kan Bjarne nu håndtere arbejdsrelaterede udfordringer uden at føle sig som en fornærmet femårig. Han kan også modtage feedback fra sin kone uden at blive sur eller defensiv.

Jeg mødte en glad og forvandlet Bjarne næste gang, vi sås efter vores Forandringsterapi-session!

Hvis du også står over for udfordringer, som du er træt af, og har lyst til at gøre noget ved, så tøv ikke med at kontakte mig på +45 4026 4020 eller ved hjælp af kontaktformularen nederst på denne side.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din personlige forvandling.”

Marianne Smidt

Af hensyn til privatlivsretten, har jeg ændret navnet i denne case.