Smidts Forandrings terapi

Hvordan kan psykosomatiske lidelser påvirke?

Psykosomatiske lidelser kan påvirke en med uforklarlige smerter,  eller ufrivillig adfærd, som rysten, tiks og eller anden uforklarlig adfærd/symptom.

Alt sammen symptomer som er undersøgt af læger på den ene eller anden måde, uden disse har kunne finde årsag eller påvist sygdom/lidelse.

Jeg vil her dele min oplevelse med en klient, der led af psykosomatiske lidelser

Jeg har haft en klient i min klinik, som har rystet på hænderne og rystende ben, siden meget tidlig barndom

Min klient har gennemgået diverse undersøgelser gennem årene, uden at lægerne har kunnet finde årsag eller diagnose. – Han fik så beskeden om, at det måtte han acceptere og leve med. 

– Og det gjorde han, i mere end 50 år.

Min klient kom først til mig, i forbindelse med en massage. Jeg hørte om symptomerne og jeg fik en formodning om, at det kunne være et traume eller et chok fra tidlig barndom.

Han har nu haft sessioner hos mig, hvor vi har arbejdet med den formodede årsag. Symptomerne er nu reduceret til 10% rysten. og min klient har fået meget mere energi og overskud, i sin hverdag.

Vi er begge fuldstændig begejstret over resultatet, og over den effekt NLP terapi og Hypnoterapi har haft på ham. 

Ønsker du at få hjælp til din forandring? Tag fat i mig på tlf: 40 26 40 20, eller via formularen i bunden af siden, og lad os aftale et forløb som passer dig og dine behov.

Marianne Smidt

Er du klar til forandring?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så rækker jeg ud til dig og tager en uforpligtende samtale