Smidts Forandringsterapi

Terapi

Jeg tilbyder hjælp til forandring gennem NLP-terapi, Hypnoterapi eller massage. 

Ja, hvad er det egentlig jeg kan forandre eller hjælpe dig med at forandre… Det er ikke håret, –  måske er det en gammel vane.

Er du bevidst om dine vaner og adfærds og tankemønstre? – og hvad er vaner og adfærdsmønstre egentlig?

Dine vaner og tankemønstre, er din adfærd, og hvad betyder de for dit liv og hverdag? Er de gode for dig, gør de noget godt for dig, eller gør de noget skidt for dig? Udvikler de dig, eller begrænser de dig?

F.eks. Hvis du tænker at du er træt af dit job, tænker du så: “Ja, jeg søger et nyt job – jeg kan sagtens lære nye opgaver, og nye udfordringer er spændende!”
Eller tænker du: “Nyt job, nej… det kan jeg nok ikke klare, jeg må nok hellere blive hvor jeg er, her kender jeg rutinerne og opgaverne.”

Har du nej-hatten på, så er det højst sandsynligt dine gamle mønstre som holder dig tilbage, af en eller anden årsag.

Det kan du lave om på!
Gennem NLP- og Hypnoterapi, kan du få Ja-hatten på, og få meget mere positivt ud af livet.

eller se mine priser

NLP-Terapi

NLP står for Neuro Lingvistisk Programming, og er en samtale teknik med hvilken man kan ændre tankegange, og lærer at se verden på en anderledes måde.

NLP som samtale værktøj får dig til at se dine problematikker med andre briller, og her igennem kan du få øjnene op for, at der kan være andre forklaringer, muligheder eller grunde til, hvorfor du oplever tingene som du gør. Når du først er blevet opmærksom på dette, kan du meget bedre se løsninger og muligheder, i stedet for begrænsninger.

For hvad går vores liv ud på ? Er det at overleve, eller at leve vores liv?
– Vi har altid et valg

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en meget blid og effektiv form for terapi, hvor man arbejder med underbevidstheden. I underbevidstheden ligger alle vores oplevelser gemt som følelser.

I en afslappet tilstand, som hypnose eller trance er, har du nemmere adgang til din underbevidsthed, og har herigennem mulighed for at ændre på følelsen, som ligger bag problematikken af de oplevelser som begrænser dig.

Det er ofte oplevelser vi ikke kan huske i bevidstheden, som ligger og begrænser dig.

Der er mange fordele ved hypnoterapi. Blandt andet kan denne terapiform anvendes til rigtig mange problematikker, da vores tanker og følelser styrer hinanden.
I hypnoterapien arbejder vi som sagt med underbevidstheden, som er her, vores adfærd og gamle mønstre kommer fra og påvirker os mange områder.

Massage

Gennem massage, kan jeg skabe ro og balance i din krop.
Vidste du at der er en klar sammenhæng mellem kroppens velværd og balancen i ens sind? En krop uden ømhed og i topform, kan hjælpe dig med at få ro i sindet, samt skabe overskud i din hverdag. Dine følelser vil blive nemmere at styre og du vil kunne skabe kontrol i din hverdag, alt sammen gennem massage. 

Jeg har 17 års erfaring som fysiologisk massør og hjulpet mange klienter tilbage i topform. 

Døjer du med ømhed, så tøv ikke med at booke en tid hos mig. Selvom jeg er lille af figur, så kan jeg sørge for at din ømhed i kroppen forsvinder!

Udvalg af tidligere klienters forløb hos mig

Bjarne var konfliktsky...

Bjarne bestilte en tid hos mig, da han hørte hvordan jeg kunne hjælpe til med forandring. Han var så træt af at være konfliktsky.

Efter bare én session hos mig hvor jeg udelukkende lavede NLP terapi, kan Bjarne nu diskutere cases på hans arbejde, uden at føle at han bliver 5 år gammel og fornærmet.

Han kan nu modtage korrigerende ”ordre” fra sin kone, uden at blive sur eller gå i forsvarsposition.

Det var en glad Bjarne, jeg mødte til den opfølgende session. Han var meget taknemmelig efter vores session med Forandringsterapi!

Har du også udfordringer, som du har gået med længe, og har du lyst til at gøre noget ved dem, så kontakt mig endelig på +45 4026 4020.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh
Marianne Smidt 

Af hensyn til privatlivsretten, har jeg ændret navnet i denne case.

Thea led af allergi...

Efter næsten 12 år, med allergi for støv, hø, græs og meget andet, kom Thea til mig, efter at hun havde set mit opslag på Facebook om pollenallergi.

Thea følte sig ofte meget ukoncentreret, træt og irriteret i de lange perioder, hvor pollen er i luften. Hun opsøgte mig for at høre om hendes muligheder, hvorefter vi blev enige om at hypnoterapi, ville være det bedste valg for hende, for kunne opnå forandringen.

Efter blot 2 besøg hos mig, er Thea nu fri for allergi, og kan nu leve livet som hun har drømt om længe.
Når pollensæsonen starter, er hun ikke længere ukoncentreret, træt eller irriteret, som tidligere. Hun har nu oplevet at få energien, humøret og koncentrationen tilbage, og er SÅ glad for sin forandring.

Hvis du bliver holdt tilbage af din allergi, så er du velkommen til at kontakte mig på +45 4026 4020.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh
Marianne Smidt 

Af hensyn til privatlivsretten, har jeg ændret navnet i denne case.

 

Er du klar til generobre kontrollen?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så rækker jeg ud til dig og tager en uforpligtende samtale