Smidts Forandrings terapi

Ønsker du en forandring for dig selv?

Smidts Forandringsterapi

Som certificeret Master NLP Practitioner og Master Hypnoterapeut

har jeg værktøjerne til at hjælpe dig, til at skabe den positive forandring du ønsker

Allergi

 

 

 

 

Allergi og Hypnose Pollenallergier og Pelsdyrallergier mm. – dem er du sjældent født med. 

De opstår som oftest på et eller andet tidspunkt i dit liv. som har påvirket dig, du har muligvis fået et chok, et traume, eller har været meget presset, eller ked af det.

 

Højdeskræk

 

  

 

 

Højdeskræk ligger under kategorien forbier. – Hvorfor har du højdeskræk?

Faktisk kan du have adopteret det fra en forældre, som også har højdeskræk, eller nogen du kender, som tidligere i dit liv har sagt at de var højdeskræk.

 

 

 

Selvværd

 

 

 

 

Et dårligt selvværd, påvirker rigtig mange ting i hverdagen. Har du dårligt selvværd, kan det påvirke dit parforhold, dit arbejde, den måde du omgås og kommunikerer med kollegaer og venner. Når Selvværdet er dårligt, kan du kan være jaloux, have følelsen af at du ikke slår til, ikke føle dig god nok.

 

 

 

 

Eksamesangst

 

 

 

 

Hvorfor har du eksamensangst? – Kan du gøre noget ved det? – JA!
Det handler med stor sandsynlighed om en oplevelse tidligere i dit liv. En oplevelse som på en eller anden måde har været ubehagelig for dig. Og det husker din krop meget tydeligt, og viser dig iform af nervøsitet, sved, rysten, klappen som går ned, eller du bryder ud i gråd, og ikke kan overskue situationen.

Rideangst

 

 

 

 

Er din fritidsinteresse heste, og er du pludselig blevet bange for at ride, efter et fald eller styrt med hest, så er der hjælp at hente.

Du har fået et traume efter faldet, som har sat sig som angst, en følelse som dukker op igen og igen. Her skal vi ind og traumeforløse, så du kan blive glad og tryg ved at ride igen.

 

 

 

 

 

Kontakt mig

 

 

 

 

Få en uforpligentende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig med at komme frem til en forandring i din hverdag – udfordringer kan være svære og er helt naturlige. Sammen kan vi gøre en stor forskel og forandre dig og din hverdag.  

Tag kontakt i dag og se hvad jeg kan gøre for dig.